Er du YL under uddannelse til neurolog i Region Syd?

Vil du have indflydelse på den faglige standard på alle neurologiske afdelinger i DK?

  • Så gå videre til næste afsnit!

Redaktionsgruppen for neuroinflammatoriske CNS sygdomme  (gruppe B) søger nyt YL-medlem fra Region Syd. Redaktionsgrupperne i nNBV omfatter 7 personer, en YL og speciallæge fra hver uddannelsesregion + et medlem af styregruppen.

De redaktionelle opgaver er at disponere stofområdet på relevante dokumenter, at udvælge kolleger til deltagelse i arbejdsgrupperne (2 forfattere + 2 referenter), at godkende indleverede dokumenter og at sikre, at den redaktionelle linje overholdes. Redaktionsgruppemedlemmer kan vælge at deltage i arbejdsgrupperne, men det er ikke et krav.

Vi holder 2 årlige face-to-face møder umiddelbart efter DMSG-møderne på RH, som ligger på mandage kl 15-17. Redaktionsgruppemøderne varer 1-2 timer (fra kl.17). Øvrig kommunikation foregår pr mail/video/telefon.

Læs mere her

Skriv en kort ansøgning til nNBVpost@neuro.dk senest 21.december 2016.
Hvis du har spørgsmål kan du skrive til samme adresse eller ringe til redaktionsgruppeformand Mads Ravnborg  30586990.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *