Styrelsen for Patientsikkerhed; Visitation og Sagkyndige søger sagkyndige speciallæger i neurologi

Interesserer du dig for patientsikkerhed, klagesager og vil du være med til at skabe læring? Trives du med afvekslende og udfordrende opgaver. Vil du være en del af et sundhedsfagligt team, hvor du skal komme med dine faglige vurderinger i vores klagesager og herved være med til at fastlægge normen for almindelig anerkendt faglig standard inden for dit fag. Så er du måske vores nye kollega i ”Visitation og Sagkyndige”.

Du finder hele jobopslaget vores hjemmeside https://stps.dk/da/om-os/ledige-stillinger/ Du er velkommen til at høre mere om jobbet ved at ringe til oversygeplejerske Trine Riis på telefon: 7222 9055 eller skriv på mail: trri@patientombuddet.dk eller til kontorchef og overlæge  Torben Hærslev på telefon: 7222 9050 eller skriv på mail: torh@patientombuddet.dk.

Ansøgningsfrist: torsdag den 18. september 2017.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *