Opslag – Yngre i NORD – nNBV redaktionsgruppemedlem til gruppe G

nNBV søger nyt redaktionsmedlem til gruppe G, Region Nord.

Posten skal besættes af en kommende neurolog (dvs reservelæge, introlæge eller hoveduddannelseslæge) fra uddannelsesregion Nord.

Gruppe G koordinerer arbejdet med nNBVs behandlingsvejledninger indenfor neuromuskulære sygdomme, heriblandt akutte og kroniske neuropatier, pleksopatier, neuromuskulære transmissionsdefekter og myopatier.

Alle med interesse kan søge, og det er ikke en forudsætning, at du har forhåndskendskab til neuromuskulære sydomme.

Redaktionsgruppens primære opgave er løbende at vedligeholde, opdatere og sikre at de eksisterende nNBV dokumenter er fyldestgørende for gældende nationale og internationale retningslinjer.  Der pågår dog også et løbende arbejde med at udforme nye behandlingsvejledninger, således at nNBVs dækning af gruppe Gs fagområder løbende optimeres.

Posten vil for dig bl.a. bestå i at være tovholder for en række nNBV dokumenter. Den primære spidsbelastning vil ligge ved den årlige opdatering, som typisk ligger op til Dansk Neurologisk Selskabs årsmøde. Du skal påberegne ca. 15 timers arbejde på denne opgave, som vil bestå i at koordinere mellem forfattere og referenter, webmaster og formand. Dertil er det en del af din opgave, at sørge for at antal af dokumenter er fyldestgørende.  Den øvrige del af året vil aktiviteten være begrænset, og afgrænse sig til et eller to fysiske møder med redaktionsgruppen, og mindre forefaldende redaktionelle opgaver.
Foruden redaktionelt arbejde vil der foregå mødeaktivitet med fagligt indhold og udveksling indenfor neuromuskulære sygdomme.
Du er også velkommen til at forfatte nye eller initiere, at der forfattes nye behandlingsvejledninger.

Læs mere her

Skriv en kort ansøgning til nNBVpost@neuro.dk senest 5. maj 2018, men gerne før.
Du er også velkommen til at skrive, hvis du har opklarende spørgsmål til Tina Dysgaard Jeppesen, på email: Tina.Dysgaard.Jeppesen.03@regionh.dk

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *