Opslag – Yngre i ØST – nNBV søger nyt redaktionsmedlem og webmaster til gruppe G.

nNBV søger nyt redaktionsgruppemedlem til gruppe G.

Posten skal besættes af en kommende neurolog (dvs reservelæge, introlæge eller hoveduddannelseslæge) fra uddannelsesregion Øst.

Gruppe G koordinerer arbejdet med nNBVs behandlingsvejledninger indenfor neuromuskulære sygdomme, heriblandt akutte og kroniske neuropatier, pleksopatier, neuromuskulær transmissionsdefekter og myopatier.

Alle med interesse kan søge, og det er ikke en forudsætning, at du har forhåndskendskab til neuromuskulære sydomme.

Redaktionsgruppens opgave er løbende at vedligeholde, opdatere og sikre at nNBV dokumenterne indenfor ovenstående er fyldestgørende for gældende nationale og internationale retningslinjer.

Den opslåede post forventes at inkludere webmaster-posten for gruppe Gs dokumentportefølje. Det kræver ikke indgående kendskab til IT for at kunne bestride denne opgave (almindeligt kendskab til Windows på brugerniveau rækker). Du vil forinden modtage den fornødne oplæring af nuværende webmaster og kan løbende få support. Den primære spidsbelastning vil ligge ved den årlige opdatering, som typisk ligger op til Dansk Neurologisk Selskabs årsmøde. Du skal påberegne ca. 20 timers arbejde på denne opgave. Den øvrige del af året vil aktiviteten være begrænset, og afgrænse sig til et eller to fysiske møder med redaktionsgruppen, og mindre forefaldende redaktionelle opgaver. Foruden redaktionelt arbejde vil der foregå mødeaktivitet med fagligt indhold og udveksling indenfor neuromuskulære sygdomme.

Læs mere her

Skriv en kort ansøgning til nNBVpost@neuro.dk senest 5.maj 2018, men gerne før.
Du er også velkommen til at skrive, hvis du har opklarende spørgsmål til formand Tina Dysgaard Jeppesen, på email: Tina.Dysgaard.Jeppesen.03@regionh.dk

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *