Opdaterede nNBV-dokumenter om akut stroke

Udviklingen inden for behandling af iskæmisk apopleksi går stærkt. Ved sidste opdatering blev evidensen for “late window” trombektomi indført i nNBVen, det vil sige muligheden for at trombektomere i 6-24 timers vinduet, hvis størrelsen af infarktet ikke er for stort. I år beskrives muligheden for trombolyse hos patienter, der vågner med iskæmisk apopleksi. Med MR scanning kan man bedre tidsfæste infarktet og på denne måde placere patienten i trombolysevinduet.

Se nyt nNBV strategidokument om akut iskæmisk apopleksi

Se ny nNBV instruks om akut iskæmisk apopleksi

Claus Ziegler Simonsen, formand for nNBV redaktionsgruppe C

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *