Dansk uddannelse indenfor cervical dystoni og spasticitetsbehandling

Tre spændende kurser udbydes:

Behandling af neuropatiske smerter
Her har du den fantastiske mulighed for at deltage i et Nordisk kursus i behandling af smerter, med fokus på neuropatiske smerter. Du vil blive trænet i den svære disciplin i at differentiere mellem neuropatiske og nociceptive smerter hos patienter med neurologisk sygdom herunder patienter med dystoni og spasticitet. Grib denne mulighed og få dine kompetencer opkvalificeret til gavn for dine patienter i din daglige klinik.
Tilmeldingsfrist er udskudt til den 14 november.
Læs mere her

Behandling af fod dystoni og kompleks spasticitet i fod og underben
Her har du den fantastiske mulighed for at deltage i et Nordisk kursus i behandling af fod dystoni og kompleks spasticitet i fod og underben. Du vil blive trænet i den komplekse anatomi og fysiologi af fod og underben samt lokalisering af musklerne med ultralyd. Du vil få viden om og få illustreret brugen af diagnostiske nerveblokader samt ortopædkirurgiske og terapeutiske behandlingsmuligheder, udover du vil blive trænet i vurdering og målsætning for behandling for denne patientgruppe. Grib denne mulighed og få dine kompetencer opkvalificeret til gavn for dine patienter i din daglige klinik. Tilmeldingsfrist er udskudt til den 14 november
Læs mere her

Behandling af hånd dystoni og kompleks spasticitet i hånd og underarm
Her har du den fantastiske mulighed for at deltage i et Nordisk kursus i behandling af hånd dystoni og kompleks spasticitet i hånd og underarm. Du vil blive trænet i komplekse anatomi og fysiologi af hånd og underarm samt lokalisering af musklerne med ultralyd. Du vil få viden om og få illustreret brugen af diagnostiske nerveblokader samt ortopædkirurgiske og terapeutiske behandlingsmuligheder, udover du vil blive trænet i vurdering og målsætning for behandling for denne patientgruppe. Grib denne mulighed og få dine kompetencer opkvalificeret til gavn for dine patienter i din daglige klinik.
Tilmeldingsfrist er udskudt til den 14 november
Læs mere her 

Was this post helpful?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *