Master in Headache Disorders

Der er nu mulighed for at tilmelde sig Master in Headache Disorders. Det er en to-årig master uddannelse rettet mod neurologer og læger samt sundhedsproffesionelle, der ønsker at blive eksperter indenfor forskning, diagnostik og behandling af hovedpinesygdomme. Uddannelsen er forankret ved Københavns Universitet i samarbejde med eksperter fra Dansk Hovedpinecenter. Det er en to-årig master, der kan tages sideløbende med ens kliniske arbejde. Der vil i løbet af de to år afvikles fem moduler i Købehavn samt en afsluttende masteropgave.

Læs mere på nedenstående link

https://mhd.ku.dk/

Was this post helpful?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *