Orientering om igangsættelse af coronarelateret forskning

Finansudvalget har den 16. marts tiltrådt aktstykke om, at der afsættes 50 mio.kr. til corona-relateret forskning.

Det fremgår bl.a. af aktstykket: Uddannelses- og forskningsministeren bemyndiges til at yde direkte tildeling af tilskud til forskningsprojekter ved universiteter eller andre offentlige eller private forskningsinstitutioner til forskningsprojekter, som sigter mod at fremme diagnosticering eller behandling m.v. af corona-virus med henblik på afhjælpe virkningen af corona-virus for borgere, sundhedsvæsenet eller samfundsøkonomien.

Se pressemeddelelse og hele aktstykket her: https://ufm.dk/aktuelt/pressemeddelelser/ 2020/regeringen-vil-yde-hurtigt-tilskud-til-coronarelateret-forskning

Forskningen skal bidrage til hurtigst muligt at frembringe forskningsresultater, der kan fremme patientbehandlingen eller udnyttelsen af kapaciteten i sundhedsvæsenet – eller på anden måde modvirke truslen fra Covid-19.

Læs nedenstående 2 dokumenter for mere information:


Was this post helpful?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *