Kursusdag for neuropsykologer om bevægeforstyrrelser

Den 4. oktober 2024 afholder Nationalt Videnscenter for Demens på Rigshospitalet en kursusdag for neuropsykologer og læger med interesse for kognitive processer og bevægeforstyrrelser.
Kursusdagen er tilrettelagt til dig, der ønsker indsigt i forskellige bevægeforstyrrelser og deres neuroanatomiske grundlag og i neuropsykologiske forstyrrelser ved prototypiske bevægeforstyrrelser med hovedvægt på Parkinsons sygdom, Lewy body demens og Huntingtons sygdom og med patientdemonstrationer.
Du undervises i:
• Bevægeforstyrrelser af Lena Hjermind, overlæge, ph.d. og Jørgen E. Nielsen, overlæge, professor, Nationalt Videnscenter for Demens.
• Neuropsykologiske svigt ved Parkinsons sygdom og Lewy body demens af Ida Unmack Larsen, specialist i neuropsykologi, ph.d., Klinik for bevægeforstyrrelser, Bispebjerg Hospital.
• Neuropsykologiske svigt ved Huntingtons sygdom af Rebecca Hendel, neuropsykolog, ph.d., Nationalt Videnscenter for Demens.

Mødeleder er Asmus Vogel, neuropsykolog, lektor, ph.d., Nationalt Videnscenter for Demens.
Kurset er godkendt i specialiseringsmodulet i klinisk neuropsykologi, 15.4.4.2.3. B Neurodegenerative lidelser, Sygdomslære. Der godkendes 5 timer.
Pris: 1.695 kr. (ex. moms)
Tilmeld dig HER

Bevægeforstyrrelser_flyer

Bevægeforstyrrelser_program

Med venlig hilsen

Nina Kotschenreuther

Digital kommunikationskonsulent
Mail: nina.kotschenreuther@regionh.dk

Nationalt Videnscenter for Demens
Rigshospitalet – afsnit 8007
Inge Lehmanns Vej, opgang 8, stuen
2100 København Ø

Telefon: 3545 6922
Web: www.videnscenterfordemens.dk